dilluns, 3 de març del 2014

Campanya Mans Unides


Des de fa més d'una dècada, l'escola Frederic Godàs participa cada primavera en la campanya de les samarretes de Mans Unides.

 Es tracta de col·laborar en el programa que us presentem tot seguit mitjançant la compra d'una samarreta. A l'exterior de la biblioteca de l'escola  podreu veure els models i les talles que hom disposa. Podeu fer la vostra comanda al mestre o a la mestra de religió i el pagament el realitzareu a l'hora del lliurament de la samarreta. 


Gràcies per la vostra col·laboració. La campanya de Mans Unides 2014 vol informar i sensibilitzar sobre el 8è Objectiu del Mil·lenni: Fomentar una Aliança Mundial per al desenvolupament. En aquest sentit a l’escola Frederic Godàs,  hem engegat la campanya de solidaritat i sensibilització mitjançant la venda de samarretes que serveixin per recaptar fons per l’ajuda a aquest projecte comú a nivell mundial.

En concret,  aquesta ajuda servirà pel projecte anomenat MAWTNUM. És una població de la Índia, a l’estat de Meghalaya i l’objecte del projecte és l’ampliació de l’edifici existent de primària mitjançant la construcció de dues plantes addicionals. Dirigit a nens tribals amb famílies analfabetes, pobres i sense possibilitats d’educar els seus fills.