dimarts, 3 de juny del 2014

L'escola Frederic Godàs implicada novament en una activitat solidària a l'escola


Ens complau comunicar-vos que aquest any a la festa de fi de curs de l’AMPA, el dia 14 de juny, s’instal·larà al pati de l’escola una taula informativa presidida per la mestra Rosa Torruella com a representant del projecte solidari “Vacances en pau” de l’associació  Sàhara Ponent. Aquesta associació porta a terme, entre d’altres, la tasca d’acollir nens i nenes del campament de refugiats per passar l’estiu en famílies d’acollida de Catalunya i oferir-los una bona estada estiuenca.

L’objectiu de la nostra iniciativa com a escola és recaptar fons per a poder subvencionar els viatges de la mainada, ja que les altres despeses corren a càrrec de les famílies acollidores. Per aquest motiu a la taula hi haurà objectes a la venda fets pels voluntaris, així com a rebosteria casolana feta per les famílies dels alumnes de l’esc
ola.
D’altra banda, el pintor local i mestre de l’escola Robert Martí cedeix una de les seves obres per tal d’organitzar un sorteig i recollir diners per a aquest projecte. Aquesta obra estarà exposada al vestíbul del centre i es sortejarà el mateix dia de la festa. Les participacions per al sorteig, que costen 1€, les podreu adquirir durant la primera quinzena de juny a secretaria.

Us donem les gràcies d’antuvi per la vostra col·laboració, amb el desig i la satisfacció de poder promoure i participar en aquest tipus d’accions solidàries.