dijous, 15 de gener del 2015

L'escola Frederic Godàs batega amb la Marató


Els alumnes del Cicle Superior de la nostra escola volíem participar en la Marató que aquest any ha estat dedicada a les malalties del cor. Des de l’àrea de Coneixement del Medi Natural hem estat treballant l’aparell circulatori, així que... quin millor moment!

Ha estat una activitat en la que ha participat tot el Cicle ja que, per una part, havíem d’aprendre com doblegar el paper seguint la tècnica de la Papiroflèxia i, per una altra, ens vam organitzar per a fer un bon treball en equip. 

No ha estat fàcil, doncs estem a finals de trimestre i a l’escola fem moltes activitats . Ens hem convertit en una petita fàbrica que ha bategat alhora per aconseguir els nostres cors que, finalment, hem ensobrat i etiquetat.

També hem dissenyat i elaborat els cartells publicitaris que els practicants que tenim entre nosaltres ens han ajudat a penjar a l’entrada de l’escola. I, per últim, hem preparat les caixes que farien de guardioles dels diners recollits.

Val a dir que tothom està molt conscienciat amb la finalitat de la Marató; per això no ens ha costat vendre els nostres cors i així, entre tots – alumnes, practicants, mestres, personal no docent i pares i mares de la nostra escola- ho hem aconseguit.

Podem dir que amb aquesta activitat hem treballat el valor de la solidaritat però també el de l’empatia, de l’esforç, del treball en equip, de la col·laboració, de l’atenció i del respecte. Gràcies a tots!

Aquí us pengem l'enllaç del vídeo de tot el procés! Esperem que us agradi tant com a nosaltres! Cliqueu a la imatge per poder-lo veure.
https://vimeo.com/116876952